ÀREA DE DESENVOLUPAMENT DE POLÍTIQUES URBANÍSTIQUES
SECCIÓ DE PLANEJAMENT URBANÍSTIC
Art. 209. Definició
Comprèn aquelles àrees del municipi en que tradicionalment s'hi han localitzat les indústries de tipus artesanal i de magatzem.
Es tracta de conjunts d'habitatges unifamiliars entre mitgeres que concentren als baixos aquestes activitats i que es situen a migdia del poble, en la part central.
Art. 210. Condicions d’ús
Es considera predominant en aquesta zona l'ús industrial, prohibint-se expressament l'ús d'habitatge en planta baixa.
Són usos admesos:
a) Magatzems, indústries de categoria 1ª, 2ª i 3ª en totes les situacions. La 3ª categoria es permet sempre que amb mesures correctores s’assimili a segona categoria.
b) Habitatge unifamiliar en planta pis. Aquest habitatge ha de formar part de l'edifici industrial, sense que, en cap cas, es pugui dividir la finca en règim de propietat horitzontal.
c) Comercial limitat en un màxim de 1.000 m2 la superfície de venda i en 1.500m2 la superfície construïda. S’admeten les cafeteries, bars, restaurants en les parcel·les no confrontants a habitatges i es prohibeix explícitament les discoteques.
d) Oficines
Art. 211. Condicions de parcel·lació
L'amplada mínima de les parcel·les per a poder ser edificades es de 10 metres en tota la seva longitud.
Art. 212. Edificabilitat
L'edificabilitat de la parcel·la no podrà passar de 1,80 m²st/m²s.
Art. 213. Condicions de l’edificació
1.- Alineacions de l'edificació.
a) Les edificacions noves es recularan 3 m de les alineacions de vial que figuren als plànols, amb l'única excepció dels cossos sortints previstos per aquestes Normes.
b) S'admeten aquelles actualment edificades a alineació de vial, podent-se també alinear a vial les noves edificacions de l’illa de Petita-indústria-taller situada a ponent del barri Campamà, i aquelles altres situades entre dues edificacions contigües.
2.- Ocupació de parcel·la.
L'ocupació màxima de parcel·la serà del 90%.
3.- Alçada reguladora màxima.
L'alçada màxima de l'edificació es de 8 metres.
El nombre màxim de plantes es de planta baixa i pis.
4.- Altells.
a) Els altells s'admeten en planta baixa quan formin part del local situat en aquesta planta i no disposi d'accés independent des de l'exterior.
b) L'altell es separarà un mínim de 3 metres de la façana que contingui l'accés principal a l'edifici i l'alçada lliure mínima serà de 2,20 metres a la planta inferior i al mateix altell.
5.- Cossos sortints.
a) S'admetran cossos sortints oberts que no sobresurtin més de 0,45 metres de l'alineació oficial.
b) La distància mínima d'aquests cossos sortints a la rasant del carrer en cada punt no podrà ser inferior a 3,50 metres.
c) L'amplada total dels cossos sortints no podrà ocupar més de la meitat de la façana de l'edifici.
6.- Elements sortints
S'admeten els elements sortints, com els ràfecs, marquesines i d'altres similars fixes, amb un vol màxim de 0,45 metres sobre l'alineació de façana, i de 0,15 metres sobre els cossos sortints.
7.- Nombre màxim d'habitatges
El nombre màxim d'habitatges serà d'un per parcel·la.
Art. 214. Tanques
1.- Les tanques que es situïn davant dels espais públics es subjectaran en tota la seva longitud a les alineacions que fixen els plànols de "Qualificació del Sòl Urbà i Urbanitzable".
2.- Aquests tancaments es construiran amb materials propis de façana fins a una alçada màxima d’1 metre de la rasant del carrer en cada punt. Es pot arribar a 1,80 metres mitjançant materials calats de fusta, ferro o vegetació.
Art. 215. Composició estètica de l’edifici
1.- Aquests criteris podran ser exigits per l'Ajuntament, mitjançant el preceptiu informe dels Serveis Tècnics Municipals, quan així ho justifiquin raons de composició estètica o de preservació dels valors ambientals del lloc on es basteix la nova edificació.
2.- Les mitgeres que quedin vistes a conseqüència de l’ordenació prevista per aquestes Normes es tractaran amb el mateix acabat que la façana principal de la nova edificació.